Immár 9. alkalommal rendezzük meg Völkl sítesztünket. A teszt 3 napja alatt (csütörtök, péntek, szombat) lehetőséged nyílik kipróbálni a Völkl sílécek teljes 2020-as modell palettáját, melyet a Völkl gyár biztosít számunkra. Ha síléc vásárlás előtt állsz, fantasztikus élmény a teljes palettát kipróbálni, hiszen sokan azt gondolják, hogy síléc és síléc között nincs különbség. Azonban, aki egyszer velünk tart, az megbizonyosodik arról, hogy mindenki megtalálhatja a saját tudásának megfelelő sílécet. Ebben segítségünkre van az a 80-100 pár síléc, melyet maga a gyár biztosít a helyszínen. A tesztelés élményét színesíti, a tesztsátor mellett működő koktélbárunk és a zene, amit Dj Marchello biztosít.

Nyissuk meg együtt az idei síszezont, az élmény, a jó hangulat és a feltöltődés garantált!

 A teszt sátrat a Tiefenbach Gleccser fenti parkolójában találjátok.

Kedveled a különleges programokat? Mi már tudjuk, hol leszel idén novemberben!

A legtöbb ember szereti összekötni a kellemeset a hasznossal, ezért előnyben részesítik azokat a programokat, ahol ez teljesülhet. Nincs ez másképp a síelés szerelmeseivel sem, ugyanis tudják, hogy a biztonságos sportoláshoz elengedhetetlen, hogy kitapasztalják, melyek azok a síeszközök, amelyek a balesetmentességet biztosítják. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, és a síszezont hasznos információkkal kezdenéd, vegyél részt söldeni sítúránkon!

A söldeni sítúra során a legmodernebb és legmegbízhatóbb síeszközöket próbálhatod ki élesben a sípályákon, így a jövőben tisztán láthatsz azzal kapcsolatban, melyek azok a márkák, amik hozzájárulnak a tökéletes síélményhez. A söldeni sítúra lehetősége mellett gondoskodunk a szórakoztató programokról, ráadásul olyan helyszínen kerül megrendezésre az esemény, ahol mesebeli tájban gyönyörködhetsz a sípályák és a felszerelések felfedezése közben.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas és hasznos programot! A söldeni sítúrán történő részvételhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Foglald le nálunk szállásodat a következő sítesztre!

Ha hobbiról, szórakozásról, kikapcsolódásról van szó, Te akkor is ragaszkodsz a legjobb, prémium minőségű kiegészítőkhöz? Ez leginkább akkor fontos, ha valamilyen felszerelést igénylő tevékenységet csinálunk, például síelünk. A megbízható sífelszerelés nemcsak a maximális élményről gondoskodik, de a biztonságról is. Mint tudjuk, a puding próbája az evés, ez a sífelszerelésre is igaz.

Látogass el hozzánk, mielőtt beindul a síszezon, és próbáld ki a legújabb síléceket, síbotokat aktuális sítesztünkön! A sítesztre érkezőknek szállást is tudunk biztosítani, amennyiben minket tisztelnek meg bizalmukkal. Töltsd kényelemben ezt a három napot, pihend ki a síteszt fáradalmait igényes szálláson! Jó hangulattal, Dj-vel, koktélbárral várjuk vendégeinket! Foglald le szállásodat nálunk, és találd meg új síléceidet a következő szezonra!

Keress minket bátran a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és tudj meg mindent a síteszthez, illetve a szálláshoz kapcsolódó részletekről!